Controlling

Advies

Binnen het vakgebied control heeft Slootweg Business Consulting inmiddels ruime ervaring opgedaan als adviseur voor startende bedrijven en bedrijven on going. De focus ligt daarbij vooral op de inrichting van de bedrijfsvoering met als specialiteit de planning en control cyclus. Of het nu gaat om een bedrijf met een gemiddelde omvang binnen het MKB of een zelfstandige mentor, op ieder niveau wordt meegedacht en meegewerkt.

De afgelopen jaren is daar het onderdeel risico management als tweede specialiteit bij gekomen. Hierbij gaat het vooral om de opzet en het onderhouden van de risicofoto.

Interim Management

Soms zijn er bezettingsproblemen door ziekte of het niet kunnen invullen van een vacature. In dat geval kunnen wij u daarbij ondersteunen. Of het nu gaat om een volwaardige functie of afgebakende taken zoals het opstellen van een jaarrekening, begroting, liquiditeitsplanning en/of tussentijdse rapportages inclusief analyses.

Partime Controlling

Een controller binnen een onderneming draagt bij aan het succes daarvan. Alleen is uw onderneming (nog) niet volwassen genoeg voor een fulltime (business) controller. U hoeft daartoe geen beroep meer te doen op uw accountant. Steeds vaker doen ondernemers daarom een beroep op een parttime controller, die afhankelijk van de behoefte de ondernemer ondersteunt. Of het nu gaat om 1 dag in de week of 6 dagen per maand; u bepaalt zelf de inzet en hebt daarmee controle over de kosten. Het doel: in-control zijn en blijven zonder gebonden te zijn aan vaste arbeidsrelaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.